"Με γνώμονα πάντα την ποιότητα, προσφέρουμε αγνά προϊόντα καλλιεργημένα στην γόνιμη γη της Επιδαύρου. Παράγουμε οι ίδιοι άριστης ποιότητας Ελαιόλαδο και Βρώσιμες Ελιές αλλά και Βερίκοκα, Νεκταρίνια, Πεπόνια και Καρπούζια. Επιλέγουμε προσεκτικά και συνεργαζόμαστε με τοπικούς παραγωγούς με σκοπό την εμπορία και άλλων προϊόντων, όπως Μήλα, Αχλάδια και Σταφύλια."

Φρέσκα – ποιοτικά αγροτικά προϊόντα!

Η Olives & Fruits είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, η οποία εδρεύει στη Δήμαινα της Επιδαύρου. Συστάθηκε το 2015 από δύο νέους ανθρώπους, την Μαριέττα και τον Βασίλη με σκοπό την παραγωγή, πώληση και εξαγωγή των δικών τους προϊόντων καθώς και προϊόντων άλλων τοπικών παραγωγών σε χαμηλές τιμές.

Η Olives & Fruits, διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και σε συνεργασία με τους έμπειρους γεωπόνους και συμβούλους της, αλλά και τους πιστοποιημένους παραγωγούς, διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων και εγγυάται την φρεσκάδα τους με την άμεση μεταφορά, από τη συγκομιδή, σε τελευταίας τεχνολογίας ψυγεία.


Back To Top